天娥湖——商天娥FANS CLUB

天娥湖——商天娥FANS CLUB 天娥湖 天娥蹤跡 20160311 商天娥要健康食得清淡
go

[活动] 20160311 商天娥要健康食得清淡 [复制链接]

终身成就

楼主

商天娥要健康食得清淡

由李司棋、石修、李尚正及鄺芷凡主持的有線飲食節目《食得有法“補”》,最後一集請來商天娥任壓軸嘉賓,大談健康飲食秘訣。娥姐說:“我最大遺憾係未同過司棋姐合作,所以今次佢一叫我就即到,唔使考慮。”修哥指今集主題為“戒口”,他大爆娥姐十分喜歡食,娥姐解釋:“我係好鍾意食嘢,所以對飲食都有一定心得,不過依家都講求健康,盡量食得清淡啲。”自言是“半個歌手”的娥姐對保養聲線亦相當有心得,“我依家成日約埋一班朋友去唱歌,我每朝都飲一杯熱檸水,同埋好少飲凍飲,對把聲會好啲。”

節目來到尾聲,幾位主持均表示不捨,修哥尤其希望可再添食:“今次好難得可以同司棋合作,同幕前、幕後都建立咗深厚感情,唔使拍攝嘅日子都會掛住大家,希望可以再有機會合作,下次叫埋娥姐一齊主持。”司棋姐直言節目完畢百感交集:“好唔捨得,我好少做主持,同拍劇飾演一個角色好唔同,做主持可以做返自己,原來好好玩,拍呢個節目可以見返好多老朋友,又可以學到好多嘢,真係應該交返學費畀公司。”

收藏0 分享0 支持0 反对0 转发到微博

终身成就

沙发
我就不吐槽新闻图了。。。
还是KI自己传的照片好

附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册

板凳
我看到她满怀的礼物哟

终身成就

地板
补图

附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册
‹ 上一主题|下一主题
你需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

Archiver|天娥湖——商天娥FANS CLUB ( 沪ICP备10207863号-1 )

GMT+8, 2018-12-12 06:37 , Processed in 0.083342 second(s), 13 queries .